T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Bursa İl Sağlık Müdürlüğü Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi

Güncelleme Tarihi: 17/10/2018

Hastanemiz arsa üzerinde 13.10.2015 yılında temelleri atılarak yapımı tamamlanmış ve 22.10.2016 tarihinde Gürsu İlçesi’nde Zafer Mahallesinde, Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi olarak 75 yatak sayısı ve idari, teknik, mali ve sağlık işler olarak hizmetine başlamıştır.

Hizmet binası; toplam arsa alanı 20.001 metrekare, bina oturum alanı 2968  metrekare ve kapalı alan 12706 metrekare olup, dört bloktan oluşmuştur.

Hastanemiz 2 branşta yataklı hizmetler, 17 branşta poliklinik hizmetleri, 24 saat acil servis ve cerrahi müdahale hizmetlerinin yanında; Endoskopi, Sistoskopi, Kolonoskopi, Gastroskopi, Rektoskopik işlemler, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon salonlarıyla, EFOR, EKG, EEG, EMG, USG, Solunum Fonksiyon Testi, Odyometrik Değerlendirme, Yenidoğan İşitme Tarama Testi, NST hizmetleri gibi Ayaktan Teşhis ve Tedavi hizmetlerini vermektedir. Kan Alma, Kan Transfüzyon Merkezi, Gebe İzlem, Bebek İzlem, Anne Bilgilendirme, Sosyal Hizmetler, Organ Bağışı Birimi ve Evde Bakım hizmetleriyle çalışmalarını sürdürmekte olup, bu çalışmalarına her geçen gün yenisini ekleyerek daha fazla hizmet sunmayı planlamaktadır.

Hastanemizde 1. Basamak Genel Yoğun Bakım standartlarına sahip 4 yataklı yoğun bakımımız ve 6 yataklı 2. Basamak Yoğun Bakımımız hizmet vermektedir. Ameliyathanemizde 3 Genel Ameliyat Salonu, Doğumhane Salonu ve 75 klinik yatağı kapasitesi ile hastane binamız, sağlık, idari, mali ve teknik hizmetlerle personeliyle hizmetine devam etmektedir.

Çağın gerektirdiği bilgi ve teknolojiyi kullanarak hizmet vermek, hasta ve çalışanlarımızın memnuniyetini en üst düzeyde tutmak, hasta ve çalışan güvenliğini en üst düzeye yükselterek, her gün daha çok çalışma, azim ve kararlılığı içindedir.